Twilight


 
ИндексИндекс  КалендарКалендар  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  ПотребителиПотребители  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Стаята на Джеймс Жиганде

Go down 
АвторСъобщение
Джеймс Жиганде

avatar

Брой мнения : 32
Join date : 06.06.2009
Age : 29

ПисанеЗаглавие: Стаята на Джеймс Жиганде   Сря Юни 10, 2009 2:29 am

Джеймс има голям усет за стил. Той много често променя вида на стаята си , защото често му хрумват различни идеи. Преобладаващите цветове са сив и черен. Това , че има черно в стаята , изобщо не я прави мрачна , а на против - придава и гоолям стил. Вътре е доста светло и приятно. Въпреки , че вампирът не спи , в стаята има голямо легло , на което той обича да си лежи , когато няма какво да върши.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Джеймс Жиганде

avatar

Брой мнения : 32
Join date : 06.06.2009
Age : 29

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Джеймс Жиганде   Пет Юли 10, 2009 1:46 am

В стаята беше доста светло както винаги. Джеймс бе гол до кръста , защото вампирката бе разкъсала ризата му малко преди това. Жиганде свали рокличката на Елиза , ии тя остана само по неуписуемо секси белио. Джеймс я бутна на кревата и започна да я целува. Хвана ръцете и , и леко я ухапа по врата. Струйа кръв потече и белите завивки , поруменяха. Това опияни вампира , и нищо не беше възможно в момента да го отдалечи от Елиза. Вампирката прокара крака си през кръста му така:А след това , тя легна върху него и той сложи ръката си върху стегнатото и адски секси дупе. Възбуда опсипа вампирката , и продължи ангелски да го целува така:

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Vampire_ Kikolino

avatar

Брой мнения : 21
Join date : 09.07.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Джеймс Жиганде   Пет Юли 10, 2009 2:23 am

Този вампир направо ме подлудяваше. Откопчах колана му и го зпратих нанякъде в статя, бях прекалено заета, за да обръщам внимание. Целувах го от корема към лицето му. Когато дкопах устните му се целунахме с език и той ме преобърна. Изръмща с мисълта "Адски секси си!". Облизах пръст дяволито и той буквално разкъса сутиена ми. Нянкакви чаркове се разхвърчаха, а другата част беше метната нанякъде. Започна нежо да ме гали по новите разголени части, след това д аги целува. Обвих ръце около кръста му и направо го подлудих. Колкото и студени да бяхме, атмосферата беше гореща и Джеймс продължаваше да прокарва език навсякъде, Тръгна по врата и стигна до устините ми. Засмуках от кръвта му и той ме притисна още повече към себе си. Сложи ръцете си на дупето му, което спореднего беше "адски секси и стегнато". Неможех да отрека, че този мъж беше перфектен- силно тяло с мускули. Устни за целувки и невероятни очи. Кръвта му алена, не достъчно застинала доставяше също огромно удоволствие. Двамата бяха прилепени един друг...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Джеймс Жиганде

avatar

Брой мнения : 32
Join date : 06.06.2009
Age : 29

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Джеймс Жиганде   Пет Юли 10, 2009 2:36 am

Измина доста време , и двамата вампири продължаваха да лежат впили устни един в друг. Езикът на Елиза определено бе много палав.
- Незаменима си , и ето стана така както исках - МОЯ СИ - каза самодоволно Джеймс.
- Не бързай да се радваш - отвърна му вампирката и сякаш с лекота бутна вампира и той изхвърча на другия край на стаята. С един скок Жиганде бе отново на леглото. Хвана я и отново започна да я целува. Започна да "изпипва" с език всяка гънка по тялото. Стигна до гърдите , които също като дупето бяха много стегнати. Без да се замисля започна нежно да ги целува една по една с език. Слезе по надоло , малко над прашките и започна да я целува ето така:

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Vampire_ Kikolino

avatar

Брой мнения : 21
Join date : 09.07.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Джеймс Жиганде   Пет Юли 10, 2009 2:52 am

Хванах го през кръста и го запратих отново към стената. Скочих и аз след него и се озвахме за една дълга секунда във въздуха в допряни тела. Джеймс нацяло беше подивял. Той беше кръвожаден вампир, което го владееше още повече. Махна ръцете ми от кръста му и ги кръстоса зад мен. Неможеше да се контролира, но знаех, че със сигурност нямаше да може да ме убие. Все пака казах:
- По- спокойно, ще ме разчлениш!- той се подсмихан и добави:
- Съжелявам, просто не мога да ти се наситя, прекрасна си!- направих самодоволен вид:
- Това го знам!- подлудих го. Джеймс определено разбираше, че прекалявам с недостъпноста си. Ето това беше ключът. Взаимно разкъсахме дрехите си и той ме запрати на стената:

Жиганде ме държеше във въздуха. За него не беше голямо усилие. Знаех, че когато младите вампири се възбудят стават още по- опасни, но това не ме притесняваше. Нова мисъл изникна в съзнанието му "Невероятна е, просто страшна!". Отново се нправих на недостъпна:
- И това го знам!- той изръмжа от удоволствие:
- Маймуно, играеш си с мен!- вдигнах рамене:
- Зная го, точно това ми е целта!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Джеймс Жиганде

avatar

Брой мнения : 32
Join date : 06.06.2009
Age : 29

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Джеймс Жиганде   Пет Юли 10, 2009 3:19 am

Елиза докара Джеймс до полуда. Той бе ненаситен , и точно това го караше да се чуде как да я накара , да го допусне изцяло до себе си. Вампирът с лекота хвърли Елиза на леглото и отиде при нея. Той захапа вампирката за устната така:След като Жиганде почти успя да накара Елиза да го допусне изцяло до нея , си помисли "Сега е момента" , но тя отново прочете мислите му и отвърна:
- Грешиш !
Вампирите легнаха в кревата и се обърнаха на страни. В момента бяха много опасни и изглеждаха така:

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Vampire_ Kikolino

avatar

Брой мнения : 21
Join date : 09.07.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Джеймс Жиганде   Пет Юли 10, 2009 3:49 am

Губех контрол, Джеймс го усети и спря. Овладях се колкото за момента и се метнах отгоре му. Захапах го на врата и започнах да пия кръвта му. Очите ми станаха от медено- златни черни и нямах насита. Джеймс ме дръпна и допълни:
- Не, не бива!- и това, го знаех, но реших да не обтягам повече ситуацията. Взех в ръце лицето му и го целунах. Устните ми бяха кървави и той ги облиза. "Тя е права, кръвта ми е ароматна, но не толкова, колкото нейната!" Казах:
- Аз винаги съм права!- той продължи д аналива масло в огъня. По едно време вметнах:
- Готов ли си Кенди, защото аз не мога повече да се правя на недостъпна!- Жиганде се подсмихна, целуна ме по устните и нежно разтвори бедрата ми...
Движеше се зверски без да спира. Ръмежеше, за разлика от човешките същества. Очите му хареха, а той едва ли скоро щеше да ме пусне. Докопа една възглавница и я разкъса, перушинете се разхвърчаха из цялата стая и все е дно беше Коледа. Коледа, този светъл празник, как ми липсваше. Мама приготвяше с мен сладките, а татко и брат ми украсява елхата. Кралското семейство празнуваше самичко във вилата на баба и дядо. Без противните бодигарди и слуги, които само се пречкат. Ако можех да плача, само ако можех... Явно се отнесох и Джеймс превъзбуден повече от колкото трябва ме целуна и стресна. Попита:
-Тука ли си?- кимнах:
- Дамн, тук! Само се поутнесох!- Жиганде ни преобърна и аз лежах върху него. Прочетох мислите му "Така е толкова властна!". Подсмихнах се:
- Аз винаги съм властна!- погалих го по гърдите и забих зъби във врата му. Не беше като животинската, тази беше студена и по-хубава. Цялата тази история ме беше разглезила. Исках да му отнема всичката кръв. Джеймс изръмжа и ме стрестна. Жиганде добави:
- Достатъчно ти е! Вземи се в ръце!- Вдигнах поглед и махнах устните си от кожата му, започнха да го целувам с език, зверски и страстно, както само аз умеех. Очите му станаха черни от кръвта. Бях готова да го измъча още малко. Седнах върху него и започнах да се движа по енговият начин. Колената му омекнаха и прочетох мислите му "Ставаш за мъчителка!". Подсмихнах се и увеличих темпото. Той се изппраив и прегърна. Обвих ръцете си на врата му, а краката на кръста. Неговите ръце се придвижиха до моя кръст и започна да ме движи със скорост много по- бърза от тази на хората. Целувахме се страстно. Той стана без дори да прекъсва заниманието ни и застана по средата на стаята. И двамата не можехме да се борим с хищната си същност. Поркарах език по бузата му и стигнах до ухото. Поршепнах, тихо, но достатъчно, за да ме чуе един млад вампир:
- Това май повече ти харесва от лова?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Джеймс Жиганде   

Върнете се в началото Go down
 
Стаята на Джеймс Жиганде
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Twilight :: Академията на Вампирите :: Втори етаж :: Спалните помещения-
Идете на: