Twilight


 
ИндексИндекс  КалендарКалендар  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  ПотребителиПотребители  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Стаята на Елиза Спелмън

Go down 
АвторСъобщение
Vampire_ Kikolino

avatar

Брой мнения : 21
Join date : 09.07.2009

ПисанеЗаглавие: Стаята на Елиза Спелмън   Съб Юли 11, 2009 4:52 pm

Елиза живееше в това:

Вампирката се ширеше в апартамента и рядко канеше гости. Вътре беше светло, а на терасата си беше поставила и канапе с малка масичка, където прекарваше време. От прозореца на едната ми стая, която бях променила, понеже не ми трябваха две спални имаше хубав изглед към плаж.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Vampire_ Kikolino

avatar

Брой мнения : 21
Join date : 09.07.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Елиза Спелмън   Съб Юли 11, 2009 5:06 pm

Стоях си в стаята и препрочитах някакво списание за мода. Цялата история ме отегчаваше до крайна степен. Въздъхнах. Станах и оставих списанието затворено върху нощното шкафче. С грациозни стъпки влязох в банята и се събляках. Водата беше топла и това ми хареса. Облегнах главата си и се замислих. Писваше ми да съм вампир, по цял ден да правиш едно и също. Огледалото насреща ми напомни, че си има и добри стени. Неземната ми красота го доказваше и аз сама се усмихнах на себе си. След като се изкъпах си облякох халата и излозох обута в чехличките си на зайчета. Седнах на леглото и се загледах в една точка. Отпуснах после тялото си и опънах ръце настрани. Беше ми адски скучно. Познавах тук само Роуз и Джеймс , а ги нямаше. Обух пак чехлите и отидох в другата стая. Извадих си тъмно джъмпарче и френско бельо с дантела. Обрах дрехите и се преместих в спалнята. Преоблякох се, иззуших си косата, а после си сложих и лещите, който бяха сньо- сиви. Отиваха и ми и не ми напомняха на мазохистичното същество, което съм. Пратих халата в коша за пране, а хавлията за косата след него. Прибрах сешоара на мястото му и се сресах. леките ми къдрици станаха перфектни и аз с еусмихнах на себе си. Оставих четаката на тоалетката си и отидох в другата стая. Изелгнах се на диванчето до прозореца:

През отвореният прозорец облечен с прилепнали сини дънки и риза в бежово нахлу Джеймс...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Джеймс Жиганде

avatar

Брой мнения : 32
Join date : 06.06.2009
Age : 29

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Елиза Спелмън   Съб Юли 11, 2009 5:28 pm

- Здрасти - каза Джеймс.
- Здрасти , кой ти е разрешил да влизаш през прозореца? - попита Елиза.
- Никой , но също така никой не ми е забранил/ - отвърна вампира.
- С доста сладък тоалет си днес - рече Елиза а Джеймс излгеждаше така:- Разбирасе - добави
За момент през ума на Джеймс премина цялата му история и това не остана скрито за Елиза:

"Преди да бъде превърнат във вампир , той е доста тихо момче. В една мрачна и дъждовна нощ , в дома му нахлуват два вампира с черни качулки , които убиват майкаму и бащаму а той успява да се измъкне. От тогава , той става много хладнокръвен и безмилостен. Джеймс е готов да отмъсти на тези вампири на всяка цена , но разбира ,че не е достатъчно силен. Година след смъртта на родителите му , Джеймс се запознава с добър вампир , който се е научил да контролира жаждата си. Двамата стават добри приятели и на пръв поглед Джеймс изглежда ,че е забравил за отмъщението , докато не сънува сън , в който вампирите (убийци на родителите му) го викат. Тогава Джеймс пита приятеля си дали ще го направи вампир , но той категорично отказва. Джеймс прави така , че принуждава приятелят му да го ухапе и да го направи вампир. Не след дълго след трансформацията , Джеймс разбира ,че е притежава една от най-опасните сили. Жиганде решава да намери вампирите , които са убили родителите му и ги намира и убива. След смъртта им , той става още по ненаситен за човешка кръв и започва да ловува все повече и повече."

- Съжалявам за историята ти , каза Елиза
- Оо не , няма нищо не предлагам да сменим темата - каза Джеймс и скочи върху Елиза и започна да я целува
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Vampire_ Kikolino

avatar

Брой мнения : 21
Join date : 09.07.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Елиза Спелмън   Съб Юли 11, 2009 5:46 pm

- Отделих устни и промалвих:
- И моята не е от щастливите.- той вдигна вежди:
- Това перфектно тяло е било някога нещастно?- кимнах:
- Всичко започна от смърта на мама. Затворих се в себе си. Бях на пет- лицето ми стана сериозно- Останах да живея при татко в замъка. На 13 ме представиха официално, че съм принцеса на Италия. На 18 татко реши да ме омъжи. Винаги съм била крайно красива. Избра ми неподходящ съпруг. Не го обичах и нямаше да го обикна. Беше студен и не ме доближаваше. Спяхме в различни стаи. Татко се разболя и аз трябваше да поема властта. Станха кралица, но прекалено нещастна. На 20 се влюбихв един мъж, беше от обикновенното общество. Той също ме харесваше. Веднъж го поканих в стаята ми, когато съпруга ми го нямаше. Целувахме се на леглото, но той нахлу. Скчои върху него и го разкъса, изпи му капка по капка кръвта. Сякаш си бях глътнала езика. Прекалено неустойчив ме захапа, но намери сила да спре. Докато се променях той разказа защо се едържал така. Кръвта ми е била прекалено хубава за него, за да ме предпази ме е отбягвал. Тогава двамата заминахме за по- осамтени места, защото държеше да не пия човешка кръв. дадах власта си на брат си, който е с две години по- маалък от мен. Една тъмна нощ го убиха, той се бореше, но вампирите били сериийни, Вампирите бяха трима. Двамата убиваха него, а другият ме взе. Беше висш, а аз млада, като теб сега. Нямах шанс, а исках да го спася. Беше късно и другите дойдоха и за мен. Знаех, че нямаше да ме убият първо щеше да ме ползват за играчка. Измъкнах се и се върнах в кралството. Научих че брат ми е починал. Италия бе променла формата си и вуйчо ми с грижеше за замъка. Скитах се десет години и се научих да бъда устойчива. Убила съм само три човека, кото искаха да тормозят малко дете, това ми напомни за мен. Детето остана живо. Един ден се видях различна. С бяла кожа и кестенява коса. нямаше помен от русият цвят и по- тъмната кожа. Очите ми не бяха червени, а златисти. Бях по- красива от всякога.- замълчах целунах го нежно и той каза...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Джеймс Жиганде

avatar

Брой мнения : 32
Join date : 06.06.2009
Age : 29

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Елиза Спелмън   Съб Юли 11, 2009 6:02 pm

В главата на Джеймс продължаваха да минават различни мисли , докато целуваше Елиза.
- Чакай малко! Казваш , че трима са били вампирите убили мъжа ти?! Тези убили семейството ми също бяха трима. Двама мъже и една жена! - възкликна очудено вампира.
- Да , двама мъже и една жена бяха тези , които убиха съпруга ми.
- Може да е просто съвпадение - отбеляза смирено мъжът.
- Не , неможе да е просто съвпадение я кажи как изглеждаха тези , които са убили родителите ти? - попита Спелмън.
- Ами аз не помня точно. Помня само , че жената беше много странна. С не-много дълга черна коса с червени кичури. Единия мъж бе рус , и косата му бе обработена с пяна за коса. А за другия не се сещам. - оповести Джеймс.
- Значи са същите , които са убили мъжа ми! Точно така. Жената бе с къса червено-черна коса , единия мъж бе рус и косата му бе вдигната на горе а другия бе с черна коса , не много къса , но и не много дълга и помня , че имаше белег на врата.
- По дяволите да вървят. Да ги намерим и да ги убием!!! - каза Джеймс а Елиза усети как сърцето му затуптя по-бързо и каза:
- Доста трудно ще е да търсим трима вампира , из целия свят.
- Ще надуша тези гадове от километри и ще ги разкъсам - каза Жиганде а тя отвърна.
- С теб съм тогава!!
- Неможе да дойдеш с мен. Те са трима!! А ти казваш , че си убивала само 3ма човека и нищо повече. Повярвай , бил съм се с други вампири и никак не са лесни за убиване. - оповести той.
- Не мисли , че съм слаба .. Имам сила , за която неподозираш. Само гледай!! - рече Елиза и Джеймс изведнъж започна да се търкаля на земята. Жиганде неможеше да контрулира тялото си , явно тя го парвеше това вътре в съзнанието си. Все пак Джеймс се изправи , хвана ръката и , и я целуна.
- Все пак , идвам с теб ! -
- Хубаво , щом настояваш - съгласи се Джеймс и тогава..
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Vampire_ Kikolino

avatar

Брой мнения : 21
Join date : 09.07.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Елиза Спелмън   Съб Юли 11, 2009 6:18 pm

- Но сега не е от най- удобното време за лов. Скочих върху него и го целунах. Джеймс се подсмихна:
- И аз мисля така!- изкикотих се и го целунах:
- Грегър не беше толкова добър, беше лош вампир!- той си помисли "Естествено, че съм по- добър от него!". Целунах го още веднъж и казах:
- Знаеш ли сега, точно сега, до теб съм щастлива, за пръв пъти от много време.- той се усмухна и сложи ръка странично на врата ми:
- И аз съм щастлив! Хубаво апартаментче за злобно вампирче!- подсмихнах се. Знаех, че всико е шега от мислите му. Целунах го страстно и почри бях сигурна, че го разтопих. Той ме хвана за кръста и изръмжа. Погледнах го дяволито и казах:
- Нем!- мисълта му мина през главата "Никой не тее питал. Бейби!"
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Vampire_ Kikolino

avatar

Брой мнения : 21
Join date : 09.07.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Елиза Спелмън   Нед Юли 12, 2009 8:06 pm

Стоях на терасата и не обръщах внимание на времето. Беше ми скучно както винаги и реших да се поглезя. Влязох вътре и си направих маникюр. После се отпуснах във ваната и без да мисля за нищо запях:
I will not make the same mistakes that you did
I will not let myself cause my heart so much misery
I will not break the way you did
You fell so hard
I've learned the hard way, to never let it get that far

Because of you
I will never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

I lose my way
And it's not too long before you point it out
I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake, a smile, a laugh
Every day of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with

Because of you
I will never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

I watched you die
I heard you cry
Every night in your sleep
I was so young
You should have known better than to lean on me
You never thought of anyone else
You just saw your pain
And now I cry
In the middle of the night
For the same damn thing

Because of you
I will never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I tried my hardest just to forget everything
Because of you
I don't know how to let anyone else in
Because of you
I'm ashamed of my life because it's empty
Because of you
I am afraid

Because of you
Because of you

(линк към песента: http://vbox7.com/play:2b9eea0c)
Излязох от ваната и се преоблякох:

Чух звън и отидох да отключа...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Джеймс Жиганде

avatar

Брой мнения : 32
Join date : 06.06.2009
Age : 29

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Елиза Спелмън   Нед Юли 12, 2009 8:25 pm

На вратата бе Джеймс.
- Здрасти бейби , липсваше ми тази нощ. - каза Джеймс.
- И ти на мен - отвърна Елиза с дяволита усмивка. Жиганде хвана вампирката и с лек замах я хвърли на леглото. Заключи вратата и със скок отиде при нея.
- Време е да се по-забавляваме - рече вампирът. Очите му грееха в жълто. Жената бе много красива.Жиганде разкъса дрехите и и тя остана по неповторимото си белио. Джеймс започна да я целува с език. Вампирката прошепна нещо доста тихо в ухото му. Тя не остана по назад и разкъса ризата му , а след това свали колана му;. Джеймс свали сутиена и и започна отново да я целува..
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Vampire_ Kikolino

avatar

Брой мнения : 21
Join date : 09.07.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Елиза Спелмън   Нед Юли 12, 2009 8:34 pm

- Не биваше да заключваш, като те разкъсам откъде ще мина?- мисълта му мина мързо ноя я долових"Аз, ще бъда първи бейеби!". Подсмихнах се:
- Н ебъди толкова сигурен!- с няколко бързи движения превърнах дънките му в развалина. Той ме преобърнаи аз лежах върху силното му тяло. Прокарах език по гърдите му и леко засмуквах, без д апия кръв някои части. Жиганде ме хвана през кръста и целуна. Ръцете му се озоваха на хубавото ми дупе и го шляпнаха. Направих самодоволна усмивка:
- Италия е скучна!- закикотихме се и Джеймс отново смени позиците. Сега аз лежах отдолу само по черни дантелени прашки с пухчета, а той върху мен...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Джеймс Жиганде

avatar

Брой мнения : 32
Join date : 06.06.2009
Age : 29

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Елиза Спелмън   Нед Юли 12, 2009 8:51 pm

Джеймс се опита да я захапе , но тя се предпази. "Харесваш ми така бейби" помисли си го мъжът , но този път вампирката , реши да се направи на ударена. Елиза започна да го целува , слезе с език от бузата до врата му и с острия си зъб закачи кожата му. От там тръгна струйка кръв , и това и хареса. Тя започна да смуче от кръвта , а след това се облиза. Изглеждаше така:Очите на Джеймс , светнаха. Това , че тя го измъчва му харесваше. Тогава...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Vampire_ Kikolino

avatar

Брой мнения : 21
Join date : 09.07.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Елиза Спелмън   Нед Юли 12, 2009 9:22 pm

Бутнах го назад и той изръмжа. Целунах го с език и кръвта остана по него. Деймс ме хвана за кръста, но аз му дръпнах ръцете. Смучейки езика му държах с едната си ръка крайницете му който иската да се озоват някъде другаде. Казах на ум"Белезници в шкафа, моля!". Надявах се да се е получило. Дръпнах чекмеджето и там стояха червени белезници с пух. Закопчах му ръцете за леглото и той неможеше да мърда повече. Сега аз командвах! Джеймс ако искаше щеше да се освободи за секунди, но му харесваше да го мъча. Прокарах ръце по гърдите му и зверски го целунах. Целувах го от устните към брадичката, минах по врата, а после по корема и продълих да се движа със същото темпо. Разкъсах бельото му със зъби и...
Колената му бяха омекнали отдавна. Мислите му бяха от рода на 'о, да, да, давай бейби!", "Точно така, горещичко студена си ми!", "Да, да, бейеби!" Закопчан с белезници под власта на секси вампирка без граници. Заниманието ми ми харесваше по някакъв животински начин. Беше негов ред. Вдигнах се нагоре и се изправих. Приближих се до него и той разкъса марковите ми прашки на Наоми Кембъл. Изръмжа:
- Сега съм аз!- белезниците не му даваха да мърда, но това не му пречеше. Джеймс започна да ме разтапя като прокарваше навсякъде език по мойта гореща точка номер 1...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Елиза Спелмън   

Върнете се в началото Go down
 
Стаята на Елиза Спелмън
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Twilight :: Академията на Вампирите :: Втори етаж :: Спалните помещения-
Идете на: